Fysio- en Manuele Therapie Piels

Vestiging

Kruidenlaan 39, Kerkdriel

Specialisaties

  • Algemene fysiotherapie
  • Orofaciale fysiotherapie
  • Manuele therapie
  • Oedeemtherapie

Fysiotherapeuten

  • Hans Piels
  • Els Versteeg
  • Bart de Leeuw
  • Vera Sprong

Zorgverzekeringscontracten

Deze praktijk heeft contracten met elke zorgverzekeraar.

Piels

Fysiotherapiepraktijk geschiedenis

Eind 1989 startte Hans Piels een solopraktijk in Kerkdriel. De praktijk is uitgegroeid tot een moderne praktijk met 4 fysiotherapeuten met meerdere specialisaties. Kernwaardes van onze praktijk zijn een snelle service, een individuele benadering en een hoog opleidingsniveau van de medewerkers. We streven er naar dat al onze therapeuten één of meerdere specialisaties hebben en daarmee expert te zijn in hun vakgebied. In 2019 heeft Bart de Leeuw de praktijk overgenomen. Hans Piels is zelf nog steeds werkzaam als fysiotherapeut. 
Wij zijn een onafhankelijke praktijk, maar we werken samen via ons netwerken met o.a. huisartsen, medisch specialisten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten en podotherapeuten.

In 2019 is Fysio-en Manuele Therapie Piels de samenwerking aangegaan met Total Body-Fit. Total Body-Fit is een hoogwaardige sportschool waarbij kwaliteit van trainen en plezier in sporten centraal staat. Net als bij Fysio-en Manuele Therapie Piels is een persoonlijke benadering een van de kernwaardes van Total Body-Fit.

Fysio-en Manuele Therapie Piels heeft een eigen behandelruimte bij Total Body-Fit en maakt daarnaast gebruik van alle faciliteiten die Total Body-Fit te bieden heeft. Dit maakt de behandellocatie bij Total Body-Fit uitermate geschikt voor revalidatie bij (sport)blessures of na operaties. Daarnaast trainen wij op deze locatie ook groepjes met Parkinson-en COPD patiënten

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:

van 7.15 uur tot 21.00 uur
van 7.15 uur tot 21.00 uur
van 7.15 uur tot 21.00 uur
van 7.15 uur tot 21.00 uur
van 7.15 uur tot 18.00 uur
Op afspraak

Contact

Adres:

Route:
Telefoon:
Mobiel:
Fax:
E-mail:
Website:

Fysiotherapie Piels: Kruidenlaan 39, 5331 DH, Kerkdriel
Total Body Fit: Uitingsstraat 12, 5331 EJ Kerkdriel
Klik hier
0418-633678 of 0418-639426
nvt
nvt
info@fysiotherapiepiels.nl
www.fysiotherapiepiels.nl